1.

اندازه گیری میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی عرضه شده در ایران به وسیله روش اسپکتروفتومتریک

دوره 59، شماره 2، مرداد 1383
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر عبدالمجید چراغعلی؛ دکتر هدایت حسینی؛ دکتر مهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر ایرج نوروزیان؛ دکتر عبدالحکیم عبداله زاده

2.

اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک

دوره 57، شماره 2، مرداد 1381
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سعید بکائی؛ دکتر هدایت حسینی

3.

بررسی کارایی برخی از روشهای شیمیایی کنترل کیفیت بویژه اندازه گیری هیستامین در مقایسه با شمارش باکتری های سرما دوست در هوور مسقطی و سارم خلیج فارس

دوره 59، شماره 4، بهمن 1383
مهندس مهرنوش حیدری؛ دکتر افشین آخوندزاده؛ دکتر مسعود رضایی؛ دکتر هدایت حسینی؛ دکتر علیرضا صفاریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب