تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,467 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,030,613 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,763,975 |
1. | اندازه گیری میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی عرضه شده در ایران به وسیله روش اسپکتروفتومتریک | |
دوره 59، شماره 2، مرداد 1383 | ||
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر عبدالمجید چراغعلی؛ دکتر هدایت حسینی؛ دکتر مهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر ایرج نوروزیان؛ دکتر عبدالحکیم عبداله زاده | ||
2. | اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک | |
دوره 57، شماره 2، مرداد 1381 | ||
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سعید بکائی؛ دکتر هدایت حسینی | ||
3. | بررسی کارایی برخی از روشهای شیمیایی کنترل کیفیت بویژه اندازه گیری هیستامین در مقایسه با شمارش باکتری های سرما دوست در هوور مسقطی و سارم خلیج فارس | |
دوره 59، شماره 4، بهمن 1383 | ||
مهندس مهرنوش حیدری؛ دکتر افشین آخوندزاده؛ دکتر مسعود رضایی؛ دکتر هدایت حسینی؛ دکتر علیرضا صفاریان | ||