1.

بررسی تاثیر شرایط فرآیند اسمز بر میزان آبگیری در برگه هلو

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه

2.

بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382
رامین رادفر؛ حسن فاطمی؛ محمدعلی سحری

3.

بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه

4.

تاثیر شربت اینورت تولید شده با اسیدهای مختلف بر کیفیت بیسکویت

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385
مینا میری قلعه‌نویی؛ محسن برزگر بفروئی؛ محمدعلی سحری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب