1.

اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
سید مهدی هاشمی نسب؛ سید احمد طباطبایی فر؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سعید مینایی؛ محمدرضا علیزاده

2.

تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمن‌کوب جریان محوری

دوره 42، شماره 1، آبان 1390، صفحه 37-41
محسن خدابخشی‌پور؛ محمدرضا علیزاده؛ محمدصادق بلوکی؛ علی قاسمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب