1.

اثر تنش شوری بر متابولیسم اسیدهای نوکلئیک، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان، فلورسانس کلروفیل و تنظیم‌کننده‌های اسمزی پنج رقم کلزا

دوره 41، شماره 3، آذر 1389
مصطفی حیدری؛ فاطمه مصری؛ زینب کیخا

2.

اثر سطوح مختلف شوری و سه نوع تغذیه نیتروژنی بر رشد و واکنش‌های بیوشیمیایی اسفرزه

دوره 42، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 199-207
مصطفی حیدری؛ احمد عبدل زاده؛ فاطمه فرزانه

3.

اثر شوری آب آبیاری و آبشویی بر خصوصیات شیمیایی خاک و عملکرد گلرنک در منطقه اصفهان

دوره 42، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 63-70
الهه کمالی؛ زمان شاه محمدی حیدری؛ مصطفی حیدری؛ محمد فیضی

4.

اثیر کاربرد انواع کود فسفری شیمیایی و زیستی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت و خلر در کشت مخلوط

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 203-215
مهدی نقی زاده؛ محمود رمرودی؛ محمد گلوی؛ براتعلی سیاه سر؛ مصطفی حیدری؛ علی اکبر مقصودی مود

5.

بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 73-84
صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری

6.

تأثیر اسید هیومیک و کود فسفر بر عملکرد دانه و گل، رنگدانه‌های فتوسنتزی و مقادیر عناصر معدنی در گیاه چای ترش (Hisbiscus sabdariffa L.)

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-199
مصطفی حیدری؛ سمانه خلیلی

7.

تأثیر تنش خشکی و کاربرد اسید هیومیک بر عملکرد کمی، رنگدانه‌های فتوسنتزی و مقادیر عناصر معدنی دانه آفتابگردان

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 51-62
مصطفی حیدری؛ احمد پایدار؛ مهدی برادران فیروزآباد؛ محمد عابدینی اسفهلانی

8.

تأثیر تنش خشکی و محلول‌پاشی نانواکسید آهن بر عملکرد دانه، محتوای یونی و رنگدانه‌های نورساختی کنجد

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 619-628
مصطفی حیدری؛ مریم گلیج؛ هادی قربانی؛ مهدی برادران فیزوآبادی

9.

تاثیر تنش کم‌آبی و کودهای زیستی و غیر‌زیستی بر عملکرد سرشاخه‌های گلدار، رنگدانه‌های فتوسنتزی و غلظت عناصر پر‌مصرف ‌گیاه در آویشن زراعی (Thymus vulgaris L.)

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 157-172
فریده گشسبی؛ مصطفی حیدری؛ سید کاظم صباغ؛ حسن مکاریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب