1.

اندازه گیری میزان نیترات و بررسی عوامل موثر بر میزان آن در خیار سبز های منطقه جیرفت

دوره 72، شماره 3، مهر 1396، صفحه 365-373
حسین دوماری؛ ابو الفضل کامکار؛ حمید شریفی

2.

تعیین میزان ترکیبات فنولی، فعالیتهای آنتی رادیکالی و آنتی اکسیدانی عسل سبلان

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 53-61
ابوالفضل کامکار؛ سارا خدابخشیان

3.

سنجش حضور آفلاتوکسین ‌1M در نمونه‌های آغوز گاوی خشک شده با لیوفیلیزاسیون و اسپری دراینگ

دوره 65، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 47-50
ابوالفضل کامکار؛ محمد ربانی؛ اشکان جبلی جوان؛ محمد رضا مخبر دزفولی؛ فریدون رضازاده

4.

مطالعه تجربی تأثیر روش‌های پخت بر پایداری باقیمانده تیل مایکوزین درگوشت مرغ

دوره 69، شماره 3، مهر 1393، صفحه 283-290
علی حشمتی؛ جمیله سالار آملی؛ ابولفضل کامکار؛ جلال حسن؛ غلامرضا جاهد

5.

مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی عصاره الکلی و آبی برگ Vitis vinifera در شرایط آزمایشگاهی

دوره 73، شماره 2، تیر 1397، صفحه 165-171
مژگان صادقی افراکتی؛ ابوالفضل کامکار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب