1.

تأثیر pH و شکل نیتروژن محلول غذایی بر جذب آهن، روی، مس و منگنز بوسیله اسفناج در کشت هیدروپونیک

دوره 41، شماره 2، بهمن 1389، صفحه 283-295
نصرت اله نجفی؛ منصور پارسازاده؛ سیدجلال طباطبائی؛ شاهین اوستان

2.

تأثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی‌های رشد و عملکرد اسفناج

دوره 41، شماره 2، بهمن 1389، صفحه 273-283
نصرت اله نجفی؛ منصور پارسازاده؛ سیدجلال طباطبائی؛ شاهین اوستان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب