1.

بررسی دو روش بیهوشی با یخ و گل میخک و کشتار خارج از آب بر پاسخ استرس و برخی شاخص‌های کیفی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)

دوره 64، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 153-162
سهراب معینی؛ زینب مولودی؛ بهاره شعبانپور

2.

تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک‌ماهی تالاب انزلی

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 15-26
مهسا حاجی صفرعلی؛ سهراب معینی؛ ژاله خوشخو؛ بابک کرمی

3.

تولید فرآورده خشک شیرین Tuna Candy از ماهی Thunnus albacares و تعیین زمان ماندگای آن

دوره 64، شماره 3، مهر 1390، صفحه 189-199
سهراب معینی؛ سحر جلیلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب