1.

اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیره مرغ‌های تخم گذار تجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 789-799
راضیه بدیعی فر؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

2.

اثر لسیتین و نمک صفراوی بر عملکرد، هضم‌پذیری مواد مغذی و مورفولوژی روده در جوجه‏ های گوشتی

دوره 15، شماره 2، مهر 1392، صفحه 117-126
فرشته جمیلی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

3.

ارزیابی مقایسه‌ای الگوی رشد در سویه تجاری جوجه‌‌گوشتی، جوجه‌ بومی و کبوتر پرواری پرورشی در ایران

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 441-450
علیرضا شه طلب؛ حامد احمدی؛ فرید شریعتمداری

4.

بررسی اثر روغن‌های کتان و کنجد در جیره بر عملکرد تولید مثلی خروس‌های مسن گله های مادر گوشتی

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 79-92
حسین پاشا زانوسی؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی؛ حامد احمدی

5.

بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 479-491
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

6.

بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسی‌تتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 151-160
حسن شیرزادی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ علی اکبر مسعودی

7.

بررسی قابلیت هضم ظاهری منیزیم در ارتباط با وزن بدن، نرخ رشد و آنزیم فیتاز در جوجه‌های گوشتی نرلاین B آرین

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 59-65
علی نظری؛ حامد احمدی؛ فرید شریعتمداری

8.

بررسی قابلیت هضم ظاهری منیزیم در ارتباط با وزن بدن، نرخ رشد و آنزیم فیتاز در جوجه‌های گوشتی نرلاین B آرین

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 59-65
علی نظری؛ حامد احمدی؛ فرید شریعتمداری

9.

پیش‌بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 223-232
مصطفی لطفی؛ فرید شریعتمداری؛ حامد احمدی؛ محسن شرفی

10.

تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت‌وساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوخت‌وساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 145-157
محمد یازرلو؛ سید داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ عبدالرضا صالحی؛ مختار ملاکی

11.

تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد، سرعت رشد و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 565-576
راضیه ولی پوریان؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

12.

تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 211-221
داریوش خادمی شورمستی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف اللهیان

13.

تاثیر گاواژ مری باکتریوفاژ پاد-انتروکوکوس بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی ایلئوم و قابلیت هضم ‏مواد مغذی در مرغ‌های تخمگذار

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 201-213
سمیه زینلی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

14.

تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 339-348
مطلب ابراهیمی؛ Hamed Ahmadi؛ فرید شریعتمداری

15.

مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 93-105
محدثه اثنی عشری؛ حامد احمدی؛ فرید شریعتمداری؛ مصطفی لطفی

16.

مقایسه اثر گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد، فاکتورهای خونی، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 19-27
مهدی عابدینی سانیجی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب