1.

اثر جایگزینی آرد‌ ماهی توسط آرد سویا در جیره غذایی ماهی پاکوی قرمز (Piaractus brachypomus)

دوره 65، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 27-37
مجید ساعدی؛ میرمسعود سجادی؛ . حسین زاده صحافی؛ حسین عمادی

2.

تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 585-597
ام البنین طاهری کندر؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ عبدالرسول دریایی؛ فرشته خادمی؛ قدرت میرزاده

3.

تغذیه آغازین تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) با غذاهای زنده مختلف و تاثیر آن بر شاخص‌های رشد، بقا، ترکیب بیوشیمیایی و اسیدهای چرب لاشه در مرحله عادت‌دهی به غذای مصنوعی با استفاده از شیرونومید

دوره 74، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 119-137
ایرج عفت پناه؛ بهرام فلاحتکار؛ میرمسعود سجادی؛ مریم منصف شکری

4.

جایگزینی مخلوطی از آرد گلوتن ذرت و پودر ماهی کیلکا جای پودر ماهی در جیره غذایی و تاثیر آن بر شاخص‌های رشد و بافت کبد فیل ماهی‌های (Huso huso) جوان

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 463-480
میر حامد سید حسنی؛ میر مسعود سجادی؛ علی حلاجیان؛ بهرام فلاحتکار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب