1.

Analysis of DNA isolated from different oil sources: problems and solution

دوره 11، شماره 4، دی 2017، صفحه 311-323
Parviz shayan؛ Ghazal Nemati؛ Abolfazl Kamkar؛ Brigitte Eckert؛ Afshin Akhondzadeh Basti؛ Negin Nouri؛ Iraj Ashrafi Tamai1

2.

Development of antibody-based microarray assay for quantitative detection of aflatoxin B1

دوره 8، شماره 2، آبان 2014، صفحه 135-142
Azadeh Beizaei؛ Abolfazl Kamkar؛ Ali Misaghi

3.

Evaluation of antimicrobial activity of Poly Lactic Acid (PLA) films containing cellulose nanoparticle and Bunium persicum and Mentha pepperita essential oils (EOs)

دوره 11، شماره 4، دی 2017، صفحه 289-298
Fazeleh Talebi؛ Ali MIsaghi؛ Ali Khanjari؛ Abolfazl Kamkar؛ Hassan Gandomi؛ Masoumeh Saeedi

4.

Mislabeling in Cooked Sausage is a Seriously Increasingly Problem in Food Safety

دوره 13، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 101-113
Tareq Al-Qassab؛ Abolfazl Kamkar؛ Parviz Shayan؛ Ali Khanjari

5.

Physicochemical Properties and Antioxidant Activity Characterization of Honey Brands Distributed in Tehran, Iran

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 بهمن 1401
Atiqullah Miakhil؛ Abolfazl Kamkar؛ Sayed Attaul Haq Banuree


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب