1.

اثر نانو ذرات نقره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
حامد زرگران اصفهانی؛ سید داود شریفی؛ عباس برین؛ احمد افضل زاده

2.

بررسی اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و صفات مورفولوژیک روده باریک بره های نر نژاد شال

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 89-96
احمد افضل زاده؛ سید داود شریفی؛ محسن آبسالان؛ داود قندی؛ علی اکبر خادم

3.

بررسی اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و صفات مورفولوژیک روده باریک بره های نر نژاد شال

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 457-464
احمد افضل زاده؛ سید داود شریفی؛ محسن آبسالان؛ علی اکبر خادم؛ داود قندی

4.

بررسی تأثیرات استفاده از جلبک دریایی گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیره بر عملکرد و غلظت سرمی TSH و هورمون‌های تیروئیدی بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 103-109
بهنام عباس پور؛ سید داود شریفی

5.

تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 159-168
ارسلان نباتی؛ سید داود شریفی؛ شکوفه غضنفری

6.

مطالعة تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیرة مرغان تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 309-316
امید وثوق شریفی؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوبفر؛ قدرت الله میرزاده؛ فیروز عسکری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب