1.

اثر نوع فرایند حرارتی بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تخمیرپذیری برون‌تنی پسماندهای لپه‌پاک‌کنی

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 247-261
فاطمه شمعی؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

2.

ارزیابی کارایی پرتوتابی مایکروویو و افزودنی‌های جاذب سموم بر دیازینون باقی‌مانده در تفاله انگور ‏سفید و تأثیر آن بر برخی فراسنجه‏های شکمبه‏ای در شرایط برون‌تنی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 37-49
بهزاد پورمحمود؛ حامد خلیلوندی؛ رسول پیرمحمدی

3.

بررسی کارایی تغذیه‌ای نمک‌های کلسیمی پوشش‌دار روغن ماهی در شرایط برون و درون‌تنی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 505-521
حامد خلیلوندی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ رسول پیرمحمدی؛ بهزاد اسدنژاد

4.

تأثیر فرآوری شیمیایی با سود بر ارزش تغذیه‏ای و فراسنجه‌های گوارشی چوب صنوبر و چوب انگور

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 337-346
الناز بابایی؛ رسول پیرمحمدی

5.

تعیین ارزش تغذیه‌ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته‌ای به روش‎های درون-تنی و برون‌تنی

دوره 41، شماره 3، آذر 1389، صفحه 265-274
منصور نادری؛ رسول پیرمحمدی؛ اکبر تقی زاده

6.

کارایی افزودنی‏های جاذب سموم بر دیازینون باقی‏مانده در تفاله انگور و تأثیر آن بر مصرف خوراک، و فراسنجه‏های شکمبه و خون در بزهای شیرده

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 505-516
بهزاد پورمحمود؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیلوندی

7.

مقایسه اثر تغذیه با سطوح مختلف مکمل اسیدچرب غیراشباع محافظت‌شده در جیره آغازین بر عملکرد و فراسنجه‌های متابولیکی بره‌های زود شیرگیری شده قزل

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 217-228
رویا خواجه الدینی؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیلوندی؛ بهزاد اسدنژاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.