1.

بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 299-304
داود قنبریان؛ ماشاالله ولایی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حمید رضا آقا گل زاده

2.

توسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده

دوره 52، شماره 4، دی 1400، صفحه 613-633
مصطفی بهرامی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ داود قنبریان

3.

طراحی و ساخت واحد ‌اندازه‌بند مغزبادام با استفاده از تابع اندازه‌بندی چشمی و خواص بیومکانیکی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 547-556
داود قنبریان؛ علی قربانی

4.

مدل‌سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 18-9
محمدرضا اصغری؛ رحیم ابراهیمی؛ بهرام حسین زاده؛ داود قنبریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب