1.

استخراج پروتئین از پساب تولیدی کارخانه تولید آرد ماهی با روش رسوب ایزوالکتریک و ارزیابی خواص کاربردی آن

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 273-284
علی طاهری؛ زینب احسان نسب؛ سجاد ظهیری

2.

بررسی پروفیل اسید آمینه وتعیین تقریبی ترکیبات فیله ماهی گیش طلایی (Gnathanodon speciosus) صید شده از دریای عمان در دو فصل تابستان و زمستان

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 223-238
اسما جعفری؛ علی طاهری؛ مصطفی غفاری؛ زینب باوی

3.

بررسی تأثیر پرتودهی با اشعة گاما در بار میکروبی فیلۀ ماهی کفال طلایی (Liza aurata) طی دورۀ نگهداری در یخچال (°C 4+)

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 27-39
سید ولی حسینی؛ علی طاهری؛ امین اوجی فرد

4.

بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره‌های ریزجلبک Chlorella vulgaris جداشده از خلیج چابهار

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 437-445
گیلان عطاران فریمان؛ علی طاهری؛ ربابه جعفری

5.

بررسی محتوای اسیدهای چرب و مواد معدنی در استخوان ماهی ساردین پهلوطلایی (Sardinella gibbosa)، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 533-545
ندا سرحدی؛ علی طاهری؛ علی معتمدزادگان

6.

تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil)

دوره 67، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 1-12
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ علی طاهری

7.

تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 435-444
علی طاهری؛ مصطفی غفاری؛ سجاد مرادی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.