1.

اثر عصاره مرزنجوش و آویشن‌کوهی بر عملکرد، اجزای عملکرد و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی کنجد تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 149-166
زهره انصار؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ سراله گالشی؛ احمد غلامی؛ مهدیه پارساییان

2.

ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی زیره‌سبز با استفاده از آب مغناطیسی و سوپرجاذب تحت رژیم کم‌آبیاری

دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 145-159
علی آشوری؛ منوچهر قلی پور؛ احمد غلامی؛ حمید عباس دخت

3.

بررسی روند پیری برگ و شاخص‌های رشدی سویا تحت تأثیر اسید الاژیک و کیفیت بذر

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 927-942
صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری

4.

تأثیر عصاره مخمر بر شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی لوبیا چشم‌بلبلی در شرایط تنش خشکی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 247-261
سحر کرامتی؛ احمد غلامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حمید عباس دخت

5.

کاهش اثرات تنش کمبود آب در ارقام گلرنگ با استفاده از پرایمینگ بذر

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 487-502
شهرام طاهری؛ احمد غلامی؛ حمید عباس دخت؛ حسن مکاریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب