1.

اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون‌تنی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 469-479
پارمیس زاهدی مقدم؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

2.

ارزیابی ارزش تغذیه‌ای ترکیبات قابل رسوب خیساب ذرت توسط تانن‌های استخراج شده از ضایعات ‏کشمش به‌عنوان یک منبع پروتئینی در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 53، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 255-271
ابوالفضل کولیوند؛ آرش آذرفر؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی

3.

بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجالۀ پنبه‌دانه در جیرۀ برۀ ‌پرواری بر گوارش‌ و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 549-558
الهام کریمی؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

4.

بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی تانن‌های متراکم شاه بلوط (Silvafeed) در جیره گاوهای شیری بر تخمیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 517-525
علی حیدری مجد؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی؛ حسین امیدی میرزایی

5.

بررسی تأثیر جیره ای بتائین و تزریق ویتامین 12B در دورۀ انتقال بر الگوی اسیدهای چرب شیر در گاوهای شیری هلشتاین

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 493-503
علی گوهردوست؛ آرش آذرفر؛ علی کیانی؛ امیر فدایی فر

6.

بررسی ترکیبات شیمیایی خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن و اثر آن بر عملکرد صفات و وضعیت سلامت گوساله‌های شیری هلشتاین

دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 47-70
مظاهر هاشمی؛ آرش آذرفر؛ امیر فدائی فر؛ ایوب عزیزی

7.

تأثیرافزودن تفالۀ اسانس‌گیری‌شده مرزۀ خوزستانی به جیرۀ بره‌های پرواری بر پویایی تولید گاز به روش آزمایشگاهی

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 163-171
سیده سهیلا نوشادی؛ آرش آذرفر؛ داریوش علیپور؛ حشمت‌الله خسروی نیا

8.

تأثیر افزودن موننسین با و بدون متافیکس بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و الگوی اسیدهای چرب گوشت بره‌های پرواری فراهانی

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 89-99
محمد تقی علیپور؛ آرش آذرفر؛ علی کیانی؛ مجید خالداری

9.

تأثیر افزودن موننسین و متافیکس به جیره بر تولید و ترکیب شیر، فراسنجه های شکمبه و متابولیت‌های سرم خون در گاوهای شیردۀ هلشتاین

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 245-260
آرش آذرفر؛ یونس ستاری کرکزلو؛ علی کیانی؛ حشمت ا... خسروی نیا؛ مجید خالداری

10.

تأثیر پودر دانه‌های رازیانه (Foeniculum vulgare) و زیره (Carum carvi) و مخمرها بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت تک‌یاختگان و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبۀ‌ گوسفند در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 399-410
صغری درخشان نیا؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ مهرداد تقی زاده

11.

تأثیر تزریق روغن زیتون به درون کیسۀ زرده بر عملکرد رشد و توسعه سینه در جوجۀ گوشتی متأثر از تنش گرسنگی پس از تفریخ

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 153-161
زهرا خرمی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ اکبر چراغی

12.

تأثیر متافیکس با و بدون موننسین بر عملکرد و غلظت متابولیت‌های خونی بره‌های پرواری فراهانی

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 421-428
علی اسدی؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر؛ احسان ولی پور

13.

تأثیر مکمل بتائین و تزریق ویتامین B12 در دورۀ انتقال بر فراسنجه‌های سرم خون در گاوهای شیری

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 113-122
آرش آذرفر؛ فرشید فتاح نیا؛ رضا خدابخشی

14.

تأثیر موننسین و متافیکس بر قابلیت هضم ظاهری موادمغذی، تولید و ترکیب شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 465-476
احمد قاسمی؛ آرش آذرفر؛ علی کیانی؛ حشمت‌اله خسروی نیا

15.

قابلیت هضم چربی‌ها، غلظت اجزای چربی و هورمون‌های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشۀ مرغ‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 261-272
میر حسن بیرانوند؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش اذرفر؛ عزت اله رفیعی علوی

16.

مقایسة مدل ریاضی گمپرتز و شبکة عصبی مصنوعی جهت تخمین فراسنجه‌های رشد جوجه‌های گوشتی دریافت‌کنندة عصارة کنگرفرنگی از طریق آب آشامیدنی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 9-16
مریم میردریکوندی؛ عباس مسعودی؛ آرش آذرفر؛ علی کیانی

17.

مقایسه‌ی ارزش تغذیه‌ای منابع مختلف پروتئینی حاصل از واکنش تانن‌های استخراج شده از ضایعات کشمش با خیساب ذرت در تغذیه‌ی نشخوارکنندگان

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 267-287
ابوالفضل کولیوند؛ آرش آذرفر؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب