1.

استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis)

دوره 69، شماره 3، مهر 1395، صفحه 385-396
الهام هاشم دباغیان؛ مسعود رضائی؛ مهدی طبرسا

2.

استفاده از عصارة جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به‌منزلة آنتی‌اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ‌شدة ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 1-13
آریا باباخانی لشکان؛ مسعود رضائی؛ کرامت ا.. رضایی؛ سید جعفر سیف آبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب