1.

اثر کاربرد قارچ تریکودرما (‏Trichoderma harzianum‏) بر خصوصیات بیوشیمیایی و رنگیزه‌های ‏فتوسنتزی گیاه ریحان تحت تنش خشکی

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 999-1009
مجتبی صلاحی استاد؛ بهرام عابدی؛ یحیی سلاح ورزی

2.

افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت سیب گلاب با استفاده از پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا و اسانس ‏آویشن شیرازی

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 899-911
منا قاضی مقدم؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی

3.

تأثیر روش پوست‌گیری و خشک‌کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی آلوی خشکباری

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 569-578
ملیحه مرشدلو؛ بهرام عابدی؛ غلامحسین داوری نژاد

4.

تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.)

دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 375-382
بهرام عابدی؛ عنایت اله تفضلی؛ مجید راحمی؛ بهمن خلد برین؛ ابراهیم گنجی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب