1.

اثر پیش تیمار خشکی روی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و کاهش خسارت تنش خشکی در دو گونه چمن بنت گراس خزنده Agrostis stolonifera cv. Palustris) و فستوکای پا بلند (Festuca arundinacea cv. Greystone)

دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 429-440
کامران امیری نسب؛ محمود قاسم نژاد؛ هدایت زکی زاده؛ محمد حسن بیگلویی

2.

اثر تنش شوری بر ویژگی‌های رشدی، مقدار سدیم و کلر برگ قلمه‌های ریشه‌دار شده تعدادی از ‏ارقام انار در منطقه اصفهان

دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 271-283
اسماعیل جدیدی؛ محمود قاسم نژاد؛ مریم تاتاری؛ حمید رضا سالمی

3.

اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis)

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 403-422
مژده اسدی؛ محمود قاسم نژاد؛ جمالعلی الفتی؛ عادل بخشی پور

4.

اثر سوپرجاذب و شرایط کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 255-263
یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان

5.

اثر سیستم تربیت و محلول‌پاشی با کلسیم در بهبود رنگ و ترکیب عناصر غذایی میوۀ سیب رقم «گالا» و «دلبار استیوال»

دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 131-140
عرفان سپهوند؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد؛ علیرضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه

6.

اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 87-97
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد

7.

اثر کم‌آبیاری بعد از شروع رنگ‌گیری بر عمکلرد، کیفیت حبه‌ها و کارایی مصرف آب انگور رقم های ‏کشمشی و صاحبی ‏

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 305-315
مرجان آشوری؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدحسن بیگلوئی

8.

اثر کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر عملکرد و کیفیت روغن زیتون (‏Olea europea L.‎‏)‏‎ ‎رقم ʼزردʻ ‏

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 67-77
رویا نظامیوند چگینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمد حسن بیگلوئی

9.

اثر هرس تابستانه و محلول‌پاشی با کلسیم بر ترکیبات معدنی و کیفیت میوه‌ی کیوی رقم ’هایوارد‘

دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 335-343
سیده معصومه حیدری برکادهی؛ محمود قاسم نژاد؛ یونس ابراهیمی

10.

ارزیابی عمر انبارمانی میوة کیوی رقم«هایوارد» بر‌اساس ترکیب معدنی میوه‌چه‌ها و میوه‌های بالغ

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 431-441
مهسا عاشوری واجاری؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا ابراهیمی؛ عاطفه صبوری

11.

ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 635-644
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ میثم احمدی

12.

افزایش عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد با تیمار بخار متیل سالیسیلات

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
مرتضی سلیمانی اقدم؛ یونس مستوفی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ جواد فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد

13.

بررسی آثار فیزیولوژیک برخی اسانس‏های گیاهی در مقایسه با 8-‌هیدروکسی‏کوئینولین در گل شاخه‌بریدة لیزیانتوس (Eustoma grandiflorum L.)

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 185-195
صادق کاظمی؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد

14.

بررسی پاسخ‌های ریخت‌شناختی و بیوشیمیایی برخی گونه‌های چمن تلقیح شده با قارچ قارچریشه‌ای در شرایط تنش عنصر سرب

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 57-68
کمال غلامی پور فرد؛ هدایت زکی زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ محسن کافی؛ فرهاد رجالی

15.

بررسی تأثیر کائولین بر میزان آفتاب‌سوختگی و شاخص‌های کیفی انار رقم ملس ترش ساوه

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 491-499
حسین میغانی؛ محمود قاسم نژاد؛ داود بخشی

16.

بررسی چندشکلی نشانگرهای مولکولی SSR و ISSR در نژادگان‌های مختلف لیموترش بدون علائم بیماری جاروک

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-11
سمانه راهب؛ محمود قاسم نژاد؛ بهروز گلعین؛ مرتضی گل محمدی؛ عاطفه صبوری

17.

پاسخ‌های رشدی و تنظیم یونی Agrostis stolonifera L. به ترینگزاپک اتیل در تنش شوری

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 529-538
مهرداد رسولی؛ عبدالله حاتم زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ حبیب الله سمیع زاده

18.

تأثیر پوشش‌های مختلف پس از برداشت بر میزان رنگ و آنتوسیانین انار ملس ساوه در دورة انبارداری سرد

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 753-762
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ داود بخشی

19.

تأثیر کمپوست پسماند جامد کارخانۀ روغن‌کشی زیتون بر درصد و کیفیت روغن‌زیتون رقم‌های ’زردʻ و ’روغنیʻ در منطقۀ منجیل

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 645-653
اعظم سیدی؛ محمود قاسم نژاد؛ یوسف حمیداوغلی

20.

مطالعه تغییرات فصلی در رنگ گیری، فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز و کیفیت ماندگاری گل های بریده آلسترومریا

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 189-198
سمیه قاسمی عمران؛ محمود قاسم نژاد؛ عبداله حاتم زاده؛ داود بخشی

21.

مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش‌های کشاورزی ارگانیک، تلفیقی و متداول

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 413-422
مصطفی عشور نژاد؛ محمود قاسم نژاد؛ سیروس آقاجانزاده؛ داود بخشی؛ جواد فتاحی مقدم

22.

همبستگی بین میزان و نسبت عنصرهای کانی میوه با رنگ‌گیری پوست میوۀ سیب رقم ʼرد دلیشزʻ

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 565-574
مهشید دریانی زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ عاطفه صبوری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب