1.

اثر کود زیستی بر ویژگی های کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت سطوح مختلف کود شیمیایی

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 31-46
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری

2.

اثر نظام های مختلف کوددهی (زیستی و نانو زیستی) بر رشد، غلظت عناصر، عملکرد پیکره رویشی و اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis L.) تحت تنش خشکی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 67-86
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری؛ محمود رمرودی

3.

بررسی تنوع ژنتیکی کلزا (Brassica napus L.) با استفاده از نشانگر‌های مولکولی SSR و ISJ

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-14
فاطمه درویش‌نیا؛ براتعلی فاخری؛ فرهاد نظریان فیروزآبادی؛ ناصر پنجکه

4.

تأثیر ترکیب تغذیة تلفیقی بر غلظت عناصر N، P و K، ویژگی های بیوشیمیایی و عملکرد کاسه های گل چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 497-517
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری

5.

تأثیر سطوح مختلف تنش‌های شوری و خشکی بر شاخص‌های رشدی و اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 673-686
حسین گرگینی شبانکاره؛ براتعلی فاخری؛ رقیه محمدپور وشوایی

6.

شناسایی نواحی ژنومی کنترل‌کننده صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک گندم نان در شرایط تنش گرمای انتهای فصل

دوره 49، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 151-159
فرامرز سهرابی چاه حسن؛ محمود سلوکی؛ براتعلی فاخری؛ نفیسه مهدی نژاد

7.

نقشه‌یابی نواحی ژنومی کنترل‌کنندۀ صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک مرتبط با جوانه‌زنی گندم نان در وضعیت طبیعی و تنش اسمزی

دوره 45، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 119-133
براتعلی فاخری؛ ابوالفضل خالق بابکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب