1.

اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 147-155
مسعود دهخدا؛ فرامرز خدائیان؛ سارا موحد

2.

اثر شرایط استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین حاصل از پوست نارنج

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 231-242
سید سعید حسینی؛ فرامرز خدائیان؛ محمد سعید یارمند

3.

اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه ای هم زده

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 427-433
مرجان حاجی ئی؛ فرامرز خدائیان؛ رضوان پوراحمد

4.

اثر نانوذرات رس بر خواص ساختاری و حرارتی فیلم‌های نانوبیوپلیمری بر پایه کفیران

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 441-449
فرامرز خدائیان؛ سهیلا اسمی؛ سید سعید حسینی

5.

ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 169-177
منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ مرتضی خمیری

6.

بررسی پتانسیل استفاده از چند محیط کشت‌ طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپور‌‌‌‌های دو قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliae و Beauveria bassiana

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 489-497
مرضیه رشید؛ رضا طلایی حسنلویی؛ فرامرز خدائیان؛ مارک گوتل

7.

بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 445-454
مهدی رضایی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدسعید حسینی؛ میلاد کاظمی

8.

بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 793-804
مهدی رضایی؛ فرامرز خدائیان؛ زینب موسوی؛ سیدسعید حسینی؛ میلاد کاظمی

9.

بهینه سازی تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از ضایعات انار

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 319-327
حمیرا میرزایی؛ فرامرز خدائیان؛ محمد جوان نیکخواه

10.

بهینه‌سازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش هم‎افزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 399-406
فریبرز آقاجان پور وشکی؛ سید هادی رضوی؛ فرامرز خدائیان چگنی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی

11.

بهینه سازی شرایط محیطی تولید بیوپلیمر کفیران توسط Lactobacillus kefiranofaciens با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 329-336
سحر زنگنه؛ فرامرز خدائیان؛ سید هادی رضوی؛ محمدرضا نقوی

12.

تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 153-159
منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری

13.

تهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستال‌سلولز

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 179-190
شیدا حجازی؛ سید هادی رضوی؛ معظمه کردجزی؛ فرامرز خدائیان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب