1.

اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 657-670
فاطمه کوهساری؛ زهرا امام جمعه؛ محمدسعید یارمند

2.

اثر شرایط استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین حاصل از پوست نارنج

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 231-242
سید سعید حسینی؛ فرامرز خدائیان؛ محمد سعید یارمند

3.

امکان‌سنجی تولید ماست فراسودمند سین‌بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 105-116
ژاله سادات لاجوردی؛ محمد سعید یارمند؛ زهرا امام جمعه؛ امیر نیاسری نسلجی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب