1.

اثر پیش تیمار خشک کردن بر برخی ویژگی های کیفی در بامیه قنادی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 525-532
خاطره داننده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ ناصر همدمی

2.

استفاده از میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس (EFLM) برای ارزیابی فعالیت مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویسیا) و مقایسه آن با روشهای متداول

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 467-474
سیدهادی پیغمبردوست؛ زهرا کسائی؛ محمدرضا دادپور؛ میر حسن موسوی؛ عارف اولادغفاری

3.

بررسی خواص حسی و فیزیکی‌شیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 279-288
سمیرا فرقانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری

4.

بررسی خواص فیلم‏های بسته‌بندی نانوکامپوزیتی فعال ضدمیکروبی حاوی نانوذرات خاک ‌رس اصلاح‌شدۀ آلی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 77-84
سیده‌هما فصیح‏نیا؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ سیدجمال الدین پیغمبردوست

5.

بهبود ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، بافتی و حسی کیک لایه‌ای تحت تأثیر جایگزینی زرده تخم مرغ با امولسیفایرهای ژلی تجاری

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 405-414
سیدهادی پیغمبردوست؛ راحله بذرافشان

6.

تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-9
سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده

7.

تهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 347-354
سیدهادی پیغمبردوست؛ سمیرا دهقانی؛ سید جمال الدین پیغمبردوست

8.

توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 23-30
اکبر بهرامی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ ابوالفضل گلشن تفتی

9.

تولید نانوژل کیتوزان و گالیک اسید و اثر آن در پایداری اکسیداسیونی سس مایونز حاوی روغن آفتابگردان

دوره 49، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 121-128
سودا احمدزاده؛ صدیف ازادمرد؛ هادی ولیزاده؛ سید هادی پیغمبردوست

10.

خواص کیفی، حسی و میکروبی آب پرتقال تازه بسته‌بندی شده در فیلم‌های نانوکامپوزیتی پلی اتیلنی حاوی نانوذرات رس آلی و اصلاح شده و نانوذرات فلزی نقره، مس و اکسید روی

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 393-403
سیدهادی پیغمبردوست؛ لیلا پورشریف

11.

مطالعه سینتیک خشک‏کردن قارچ خوراکی پیش تیمار شده با آب‌گیری اسمزی

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 569-575
سمیرا اصل نژادی؛ سیدهادی پیغمبردوست

12.

مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی پنیر کوارک پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 375-388
مارال سلطان زاده؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب