تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,225 |
تعداد مقالات | 67,685 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,993,773 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,663,189 |
1. | بررسی اثر عصارة آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال | |
دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 447-456 | ||
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی | ||
2. | بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیشفینگرهای تولیدشده از گوشت چرخشدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد | |
دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 599-610 | ||
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی | ||