1.

اثر پودر برگ مریم‌گلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده‌های کور جوجه‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 103-111
فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ سمیرا امیدی کیا؛ حمیدرضا میرزایی؛ مهران مهری

2.

اثر کنجاله گلرنگ حاوی مکمل‌های میکروبی و آنزیمی بر عملکرد، کیفیت گوشت و ایمنی همورال بلدرچین ژاپنی

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 601-611
شریفه قویدل حیدری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری

3.

بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 281-292
وحیده صباغی درمیان؛ مهران مهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ محمد رکوعی

4.

تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 131-140
مجید آفتابی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ قاسم جلیلوند؛ مهران مهری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

5.

تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین‌ ژاپنی

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 127-137
میثم پورطاهری؛ مهران مهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ محمود قزاقی

6.

تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 301-309
فرهاد محمدی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ کمال شجاعیان؛ مهران مهری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

7.

تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگی‌های لاشه بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 139-150
منصور سراوانی؛ کمال شجاعیان؛ مهران مهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب