1.

بررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)

دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 195-209
هادی الماسی؛ بهبود پورفتحی؛ رقیه مختاری زنوزی

2.

بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 251-237
هادی الماسی؛ ندا بهلول داننده؛ سینا اردبیلچی مرند

3.

بهینه سازی تولید امولسیون اسانس موسیر ایرانی حاوی امگا سه با تکنیک ریز استخراج فاز جامد بوسیله نانوفیبر پلی آنیلین/کروماتوگرافی گازی

دوره 49، شماره 3، آبان 1397، صفحه 459-476
نسرین فرجی؛ محمد علیزاده؛ سجاد پیرسا؛ هادی الماسی

4.

بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes)

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 355-365
محمود حسین نیا؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالدآباد

5.

تأثیر قوام‌دهنده‌های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه‌ای قالبی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 57-66
اکبر زمانی؛ هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب