1.

ارزیابی برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلاک

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 55-64
فریده بخشی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ رامین مناف فر؛ امیر توکمه چی؛ کاوه رحمانی

2.

تأثیر استفاده از فناوری بیوفلوک بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و کاهش هزینههای تولید در پرورش متراکم بچه ماهیان کپور معمولی

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 163-169
فریده بخشی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مقانلو


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.