1.

ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 135-145
حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی

2.

طراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 77-89
حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب