1.

آثار متقابل سطح کنسانتره و مدت مصرف جیره پرواری بر تولید گاز، فراسنجه‌های تخمیر و غلظت اسیدهای چرب فرّار در شرایط برون تنی

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 159-169
نسیم کاکی؛ علی کیانی؛ ایوب عزیزی

2.

اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون‌تنی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 469-479
پارمیس زاهدی مقدم؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

3.

ارزیابی ارزش تغذیه‌ای ترکیبات قابل رسوب خیساب ذرت توسط تانن‌های استخراج شده از ضایعات کشمش به عنوان یک منبع پروتئینی در تغذیه‌ی نشخوارکنندگان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1401
ابوالفضل کولیوند؛ آرش آذرفر؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی

4.

بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجالۀ پنبه‌دانه در جیرۀ برۀ ‌پرواری بر گوارش‌ و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 549-558
الهام کریمی؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

5.

بررسی تأثیر استفاده از مکمل حاوی تانن‌های متراکم شاه بلوط (Silvafeed) در جیره گاوهای شیری بر تخمیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 517-525
علی حیدری مجد؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی؛ حسین امیدی میرزایی

6.

تأثیر پودر دانه‌های رازیانه (Foeniculum vulgare) و زیره (Carum carvi) و مخمرها بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت تک‌یاختگان و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبۀ‌ گوسفند در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 399-410
صغری درخشان نیا؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ مهرداد تقی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب