1.

تأثیر بیوچار محصول فرعی پسته بر فراسنجه‌های تخمیر برون تنی شکمبه‌ای و عملکرد میش‌های شیرده

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 553-564
اعظم میرحیدری؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید حسنی؛ پیروز شاکری

2.

تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 59-70
پیروز شاکری؛ مرتضی رضایی؛ سید احمد میرهادی

3.

تأثیر عصاره تاننی استخراج‌ شده از محصول فرعی پسته با حلال‌های مختلف بر تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 243-255
پیروز شاکری؛ حسن فضائلی؛ مجتبی زاهدی فر

4.

تأثیر مقدار یونجه خشک و جایگزینی دانه ذرت با سایر غلات در خوراک آغازین بر عملکرد گوساله‌های هلشتاین قبل و پس از شیرگیری - فراتحلیل

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 225-234
مهدی میرزایی؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ پیروز شاکری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب