1.

بررسی اثر روغن‌های کتان و کنجد در جیره بر عملکرد تولید مثلی خروس‌های مسن گله های مادر گوشتی

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 79-92
حسین پاشا زانوسی؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی؛ حامد احمدی

2.

بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 479-491
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

3.

پیش‌بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 223-232
مصطفی لطفی؛ فرید شریعتمداری؛ حامد احمدی؛ محسن شرفی

4.

مطالعه اثر تغذیه ال-کارنیتین پیش از بلوغ بر فراسنجه‌های کیفی منی تازه و منجمد-یخ‌گشایی شده خروس‌های مادر گوشتی

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 271-279
وحید محمدی؛ سید داود شریفی؛ محسن شرفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه

5.

مطالعه تأثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره، بر کیفیت منی خروس‌های مادر گوشتی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 853-865
بهروز شکرانی؛ مرتضی مهری؛ امیر فتاح؛ محسن شرفی؛ فاطمه شیرمحمد

6.

همسانه‌سازی ژن زیرواحد بتا هورمون گونادوتروپین جفت انسانی در پی انتقال ژن به اسپرم خروس

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 203-212
مهدی نورانی؛ شعبان رحیمی؛ عبدالحسین شاهوردی؛ محسن شرفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب