1.

اثر سطوح مختلف شوری روی شاخص‌های رشد، جذب عناصر‌، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و برخی صفات فیزیولوژیک ریشه و برگ پایه هیبرید GN15

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 483-500
اکبر انگوتی؛ جعفر حاجی لو؛ ادریس حاج علی؛ حسین فتحی

2.

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

3.

تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 649-658
صبا شکراله فام؛ جعفر حاجی لو؛ فریبرز زارع نهندی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب