1.

تأثیر اسیدسولفوریک و کودهای زیستی بر میزان کامازولن، اسانس و ویژگی‌های کمی بابونۀ آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 855-864
علیرضا ابدالی مشهدی؛ مریم مرادی مجد؛ عبدالمهدی بخشنده؛ احمد کوچک زاده

2.

تأثیر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر عملکرد و برخی ویژگی‌های ریخت‌شناختی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea L.)

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 301-314
حسنا فیاضی؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ احمد کوچک زاده؛ عبدالحمید پاپ زن؛ محمدحسین ارزانش

3.

سنجش محتوای عناصر غذایی ارقام مختلف کلزا (Brassica napus L.) تحت تأثیر ازتوباکتر و آبیاری

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 27-38
مسعود غلامی؛ احمد کوچک زاده؛ عطااله سیادت؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ مسعود رفیعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب