1.

ارزیابی کمی و کیفی ترکیب‌های فنلی و فعالیت پاداکسندگی بره‌موم شهرستان کرج

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 499-506
لعیا پورآزادی؛ غلامعلی نهضتی؛ فاطمه غازیانی؛ سعید عباسی

2.

تعیین معادلات پیش بینی اسید آمینه‌های استاندارد شده ایلئومی در منابع مختلف پودر گوشت طیوری در جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 تیر 1403
اصغر آقایی اشتجرانی؛ حسین مروج؛ فاطمه غازیانی

3.

تعیین میزان تغییرات اجزای اصلی زهر زنبورعسل در سه فصل و چند منطقه جغرافیایی ‏ایران

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 47-59
مهدیه مبارک؛ فاطمه غازیانی؛ غلامعلی نهضتی پاقلعه؛ محسن فرهادپور

4.

مقایسه الگوی جذب و کارآیی منابع متیونین آزاد کریستاله مصنوعی و باند‌شده به پروتئین در مرغ‌های‌ ‏گوشتی با مصرف تک‌وعده‌ای خوراک

دوره 53، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 1-11
مونا زمانی؛ مجتبی زاغری؛ فاطمه غازیانی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب