1.

اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی

دوره 23، شماره 1، بهار 1400، صفحه 131-142
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ علی آقائی؛ محمد نوشاد

2.

تاثیر استفاده از عصاره مریم‌گلی (Salvia officinalis) بدنبال مسمومیت تجربی با مس برعملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 143-151
اشرف مرتضایی؛ مرتضی ممویی؛ نعیم عرفانی مجد؛ محمدرضا قربانی

3.

تأثیر استفاده از هسته خرمای عمل‏آوری شده با روش‏های مختلف در جیره بر عملکرد جوجه‏های گوشتی

دوره 22، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 417-429
محمدرضا قربانی؛ طاهره محمدآبادی؛ حدیث میرزایی

4.

تأثیر افزودن جیره‌ای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌ حاوی گندم

دوره 22، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 301-312
سید مجید آزرم؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ محمدرضا قربانی؛ محمد حجتی

5.

تأثیر روشهای مختلف تولک بری بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغان تخمگذار

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 261-272
زینب مرادپور؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی؛ محسن ساری

6.

تأثیر نانوامولسیون اسانس‌ میخک بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 315-327
معصومه نوری؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ محمد امین مهرنیا

7.

تعیین ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و بررسی تأثیر سطوح آن در جیره بر عملکرد مرغ‏های تخمگذار

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 107-118
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی

8.

مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پری‌بیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 1، بهار 1398، صفحه 73-86
محمدرضا نهیرات؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.