1.

تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 309-318
هانیه پورقاسم؛ آریا باباخانی؛ هانیه رستم زاد

2.

تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن ضایعات استخوانی ماهی تون زرد باله (Thunuus albacares) بر مواد مغذی موجود در آن

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 325-338
روح الله نامدار طالشانی؛ هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی

3.

تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 85-95
هانیه رستم زاد؛ نرجس کمالی ثابتی؛ آریا باباخانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب