1.

اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 481-495
سیران خانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ ناصر آق؛ مزدک رازی

2.

اثر خوراک آلوده به سطوح مختلف آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون بر عملکرد رشد و آسیب شناسی بافت روده و آبشش ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 251-264
سیده ژینو حسینی؛ احمد ایمانی؛ آریا وزیرزاده؛ کوروش سروی مغانلو؛ مزدک رازی

3.

تغییرات شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) تغذیه شده با جیره غذایی‌ آلوده به سطوح مختلف سموم آفلاتوکسین ب‌1 و زیرالنون

دوره 74، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 153-163
سلیمان حسن پور؛ کوروش سروی مغانلو؛ مزدک رازی؛ احمد ایمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب