1.

بررسی اثر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس نعناع بر ویژگی‌های انبارمانی تخم‌مرغ

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 229-239
بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ مهران نوری؛ شیما جلدانی

2.

تاثیر کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های نان بربری

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 333-342
زهرا توان؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی؛ حسین جوینده

3.

تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 343-353
مهدی احمدی؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب