1.

ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای کدو با روش تشخیص چندگانه عناصر غذایی (CND) در منطقه خوی

دوره 48، شماره 5، بهمن 1396، صفحه 1007-1013
ماهرخ شریف مند؛ ابراهیم سپهر؛ احمد بایبوردی

2.

تأثیر کود ترکیبی فسفر و مواد آلی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی بادرشبو (Dracocephalum moldavica L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 اسفند 1402
مرضیه پیری؛ ابراهیم سپهر؛ ماهرخ شریف مند


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب