1.

اثر پرولین و اسید سالیسیلیک بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی استویا (Stevia rebaudiana Bert.)

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 209-219
عارفه راستگو؛ محسن ثانی خانی؛ عزیزاله خیری؛ میترا اعلایی

2.

اثر قارچ مایکوریزا بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی ‏Teucrium chamaedrys L.‎‏ در شرایط تنش ‏شوری

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 621-632
بیتا دیانتی؛ مسعود ارغوانی؛ عزیزاله خیری؛ ستاره امانی فر

3.

اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت فولویک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv Fakhri)

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 813-825
محسن مظفری؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی

4.

تأثیر اسید‌سالیسیلیک و متیل‌جاسمونات بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی‌های آنتی‌اکسیدانی و درصد اسانس گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea L.) در شرایط اقلیمی زنجان

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 91-103
یاسین دستیار؛ میترا اعلایی؛ عزیزاله خیری

5.

تأثیر تیمار پس از برداشت فنیل آلانین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زغال اخته طی انبارمانی سرد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 تیر 1401
سهیلا احمدخانی؛ علی سلیمانی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری

6.

تأثیر گاما آمینو بوتیریک اسید و اسپرمین بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و رنگیزه‌های گیاهی گل ‏محمدی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 47-60
محمدامین میرزاابوالقاسمی؛ میترا اعلایی؛ عزیزاله خیری؛ زهرا قهرمانی

7.

تأثیر محلول‌پاشی کیتوزان بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک گیاه نعناع (‏Mentha spicata L.‎‏) تحت ‏تنش کم آبیاری

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 479-492
مهنوش رحمانی؛ عزیزاله خیری؛ محسن ثانی خانی؛ نجم الدین مرتضوی؛ نرجس فرزین


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.