1.

اثر افزودن قند محلول و نمک کلسیمی روغن ماهی به جیره بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای ‏چرب گوشت در گوساله‌های نر پرواری هلشتاین

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 337-347
محمد جواد خلیفه؛ محسن ساری؛ مهدی دهقان بنادکی

2.

اثر منبع کربوهیدرات قابل حل در شویندۀ خنثی و دانۀ کلزای برشته‌شده بر عملکرد بره‌‌های نر پرواری تغذیه‌شده با جیره‏ های با کنسانترۀ بالا

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 69-79
صادق اسدالهی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی چاجی؛ مرتضی مموئی

3.

بررسی برون‌تنی گوارش‌پذیری، تخمیر و فعالیت آنزیمی قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه شترهای تک کوهانه تغذیه‌شده با علوفه‌های زراعی و مرتعی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 63-87
پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ جمال فیاضی

4.

تغذیه گیاهان شورزیست به بره‎های پرواری و تأثیر آنها بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه

دوره 51، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 139-150
محمد هادی صادقی؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی رضائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب