1.

Comparative Chemical Composition of Essential Oils in Dill (Anethum graveolens L.) Ecotypes: Focus on Univariate and Factor Analysis

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 81-90
Mehdi Mohebodini؛ Karim Farmanpour-Kalalagh

2.

Comparison and Correlation of the Compositions in Volatile Constituents from Different Parts of Summer Savory (Satureja hortensis L.)

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 295-304
Karim Farmanpour-Kalalagh؛ Mehdi Mohebodini؛ Naser Sabaghnia

3.

Phylogenetic, Genetic Diversity, and Population Structure Analysis of Iranian Black Cumin (Nigella sativa L.) Genotypes Using ISSR Molecular Markers

دوره 9، شماره 2، تیر 2022، صفحه 151-163
Narges Mehri؛ Mehdi Mohebodini؛ Mahdi Behnamian؛ Karim Farmanpour-Kalalagh


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب