1.

Changes in Acidity Parameters and Probiotic Survival of the Kefir using Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus paracasei Complementary Probiotics during Cold Preservation

دوره 16، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 89-98
Hamid Pourbaba؛ Amir Ali Anvar؛ Rezvan Pourahmad؛ Hamed Ahari

2.

Evaluation of a Multiplex Polymerase Chain Reaction for the Simultaneous Detection of Vibrio spp. in Vegetables and Water

دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 386-392
Hamed Ahari؛ Sonia Shoja Gharehbagh؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Mahtab Aftoom؛ Mohammadreza Khani

3.

Nanotechnology in Food Packaging and Storage: A Review

دوره 15، شماره 2، تیر 2021، صفحه 122-153
Farideh Peidaei؛ Hamed Ahari؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Maryam Ataee


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب