تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,467 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,021,944 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,752,369 |
1. | Changes in Acidity Parameters and Probiotic Survival of the Kefir using Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus paracasei Complementary Probiotics during Cold Preservation | |
دوره 16، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 89-98 | ||
Hamid Pourbaba؛ Amir Ali Anvar؛ Rezvan Pourahmad؛ Hamed Ahari | ||
2. | Evaluation of a Multiplex Polymerase Chain Reaction for the Simultaneous Detection of Vibrio spp. in Vegetables and Water | |
دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 386-392 | ||
Hamed Ahari؛ Sonia Shoja Gharehbagh؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Mahtab Aftoom؛ Mohammadreza Khani | ||
3. | Nanotechnology in Food Packaging and Storage: A Review | |
دوره 15، شماره 2، تیر 2021، صفحه 122-153 | ||
Farideh Peidaei؛ Hamed Ahari؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Maryam Ataee | ||