1.

Antioxidant Activity, Total Phenolic Compounds and Anthocyanin Contents in 35 Different Grapevine (Vitis vinifera L.) Cultivars Grown in Fars Province

دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 151-161
Saeid Eshghi؛ Loghman Salehi؛ Mohamad Javad Karami

2.

Effect of Organic Fertilizer and Irrigation Intervals on the Yield and Quality of Cherry Tomato (Solanum lycopersicon var. cerasiforme)

دوره 7، شماره 4، دی 2020، صفحه 327-334
Md. Farid Hossain

3.

Effects of Calyx Coating and Storage Temperature on Antioxidant Substances of Cape Gooseberry (Physalis peruviana L.)

دوره 10، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 23-32
Rasoul Heydarnajad Giglou؛ Mousa Torabi Giglou

4.

Effects of Foliar Application of Citric Acid on Morphological and Phytochemical Traits of Calendula officinalis L. under Drought Stress Conditions

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 361-374
Sophia Soroori؛ Elham Danaee

5.

Effects of Organic and Inorganic Fertilizers and Their Combination on Growth, Yield and Quality of Broccoli (Brassica oleracea L. var. ‘Italica’)

دوره 11، شماره 4، دی 2024، صفحه 515-522
MD. FARID HOSSAIN؛ Md. Serazul Islam

6.

Nutrient Uptake, Fruit Quality, and Yield of Greenhouse Tomato (Solanum lycopersicum, cv. Hirad) as Influenced by the Interaction of Nitrogen and Potassium

دوره 11، شماره 4، دی 2024، صفحه 523-532
Saeed Alah Tavakoli؛ Abdolhossein Abootalebi Jahromi؛ Abdolrasoul Zakerin؛ Abdolkarim Ejraei؛ Hamed Hassanzadeh Khankahdani

7.

Osmotic dehydration combined with hot air convective drying of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 15-22
Akram Sharifi؛ Sadegh Rigi؛ Amir Hossein Elhamirad؛ Alireza Basiri

8.

Physico-chemical Properties and Drying Kinetic Evaluation of Hot Air and Vacuum Dried Pre-Treated Oyster Mushroom under Innovative Multi-mode Developed Dryer

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 363-374
Anjaly Shankar M؛ Rachna Sehrawat؛ Sunil Pareek؛ Prabhat K Nema

9.

Physiological Response of Okra cv. Kano to Foliar Application of Putrescine and Humic Acid under Water Deficit Stress

دوره 3، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 187-197
Taher Barzegar؛ Pouria Moradi؛ Jaefar Nikbakht؛ Zahra Ghahremani

10.

Phytochemical Properties of Fully Ripe Date Powder of Selective Omani Date (Barni, Fard, Khalas and Madloki) Cultivars

دوره 6، شماره 2، بهمن 2023، صفحه 33-40
Afrah Al-Sarhani؛ Mostafa Waly؛ Jamal Al-Sabahi؛ Lyutha Al Subhi

11.

Positive effects of Vitamin C in arsenic trioxide and sodium fluoride induced genotoxicity and oxidative stress in mice in vivo

دوره 1، شماره 4، دی 2015، صفحه 451-460
Prasenjit Roy؛ Anita Mukherjee؛ Sarbani Giri

12.

Responses of Calyx Phytochemical Characteristic, Yield and Yield Components of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) to Different Sowing Dates and Densities

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 241-251
Bahareh Parsa Motlagh؛ Parviz Rezvani Moghaddam؛ Zabihollah Azami Sardooei

13.

Supplementary Pollination Effect on the Postharvest Quality of Hayward Kiwifruit during Cold Storage

دوره 12، شماره 1، فروردین 2025، صفحه 17-30
Malek Ghasemi؛ Mohammad Ali Shiri

14.

Therapeutic Effects of Parenteral Vitamin C (Ascorbic Acid) on Struvite Crystalluria in Domestic Male Cats

دوره 13، شماره 3، آبان 2019، صفحه 233-242
Abdolali Malmasi؛ Tara Nazari؛ Mohammad Mojtahedzade؛ Saied Bokaie؛ Roshanak Mokhtari؛ Shabnam Babazadeh؛ soheil tavallaie

15.

The Storage Effect against Vitamin C Content in crystal guava (Psidium guajava L.) Juice

دوره 32، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 39-42
Any Guntarti؛ Mustofa Ahda؛ Hanun Nabilla؛ Hari Susanti

16.

آثار محلول‌پاشی مگافول بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی رقم ریوگرند تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 995-1009
زهرا اصفهانی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

17.

اثر آسکوربات کلسیم و تیمار دمایی بر افزایش عمر قفسه ای قارچ تکمه ای

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 921-933
محمد سیاری؛ سجاد الوندی

18.

اثرات سطوح مختلف ویتامینهای C، E و چربی بر عملکرد و میزان مرگ و میر جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 58، شماره 2، مرداد 1382
دکتر عباسعلی قیصری؛ دکتر عبدالحسین سمیع؛ دکتر جواد پوررضا

19.

اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 301-312
زهره قادری فهلیانی؛ بهرام فلاحتکار؛ حمید نویریان؛ عبدالعلی راهداری

20.

اثرات مکمل سازی جیره غذایی با ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا بر برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی مایع تخمدانی و کارایی تولیدمثلی مولدین ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 239-254
فراز پنجوینی؛ کوروش سروی مغانلو؛ راحله طهماسبی؛ احمد ایمانی

21.

اثرات ویتامین‌های E و C بر عملکرد مرغ‌های تخمگذار، فراسنجه‌های خونی و کلسترول تخم‌مرغ

دوره 66، شماره 2، تیر 1390، صفحه 137-142
مجتبی زاغری؛ مازیار محیطی اصلی

22.

اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سیب ’دلبار استیوال‘

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 265-274
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مریم کرباسی؛ مصباح بابالار؛ علی رضا طلایی؛ سمیه آقاجانی

23.

اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه‌های عروسک پشت‌پرده (Physalis angulata L.)

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 173-186
رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی

24.

اثر سدیم نیتروپروساید بر حفظ بازارپسندی و برخی خواص کیفی لیمو آب شیراز در شرایط انبار‏

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 913-923
غلامرضا هدایتی؛ فرشاد صادقی

25.

اثر سطوح مختلف مس و ویتامین C مازاد بر احتیاجات غذایی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
احمد کریمی؛ عبدالحسین سمیع؛ جواد پوررضا

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب