کلیدواژه‌ها = پروتئین
تعداد مقالات: 60

1

Effects of Pre-Pubertal Nutrition Plan on Blood Metabolites and Some Physiological Responses in Kurdish Female Lambs at Weaning and Breeding

دوره 12، شماره 1، بهار 2018، صفحه 53-61
Sedigheh Menatian؛ Mostafa Nemati؛ Mehdi Rashnavadi

2

The hydrophilic proteins of lung surfactant as a prognostic marker in experimental pneumonia

دوره 11، شماره 1، بهار 2017، صفحه 1-8
Mohammad Reza Mokhber Dezfouli؛ Zohre Eftekhari؛ Masoomeh Heidari Sureshjani؛ Mohammad Mehdi Dehghan؛ Masood Dousti

3

اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیره مرغ‌های تخم گذار تجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 789-799
راضیه بدیعی فر؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

4

اثر تراکم بوته بر عملکرد و کیفیت چهار رقم تجاری بزرک خوراکی

دوره 15، شماره 1، بهار 1392، صفحه 15-26
علی تدین؛ شهرام ترابیان؛ محمود رضا تدین

5

اثر تیمار بخار متیل‌جاسمونات بر ویژگی‏های فیزیکو - بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت گل شاخه‌ بریده ژربرا رقم پینک الگانس

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 963-977
مهدی صادقی راویز؛ نیما احمدی؛ ناصر صفایی؛ ایمان رحمانی هنزکی

6

اثر تنش خشکی بر تغییرات پروتیینهای محلول و اسیدهای امینه دو رقم نخود ایرانی

دوره 4، شماره 0، بهار 1377
دکتر مه لقا قربانلی؛ دکتر رضا حیدری؛ دکتر مجید نوجوان؛ مهندس طیبه فربودنیا

7

اثر تنش‌های شوری و خشکی بر برخی صفات فیزیولوژیکی سه رقم متفاوت برنج از لحاظ تحمل شوری

دوره 36، شماره 2، زمستان 1389
مریم السادات شبر؛ وحید نیکنام؛ زهرا سادات شبر؛ حسن ابراهیم زاده

8

اثر حرارت و آمونیاکی جوروی اسیدیته شکمبه ‘ تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین

دوره 4، شماره 0، بهار 1377
علی نیکخواه؛ محمدحسن نسری فتحی؛ غلامعلی نهضتی

9

اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏

دوره 8، شماره 1، بهار 1385، صفحه 59-68
محمد جواد ‏میرهادی؛ علی مختصی ‏بیدگلی

10

اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد مرغان تخمگذار

دوره 35، شماره 2، بهار 1383
محمد شاه نظری؛ محمود شیوازاد؛ عبدالرضا کامیاب؛ علی نیکخواه

11

اثر قارچ میکوریزا و باکتری رایزوبیوم بر صفات کمی و کیفی سویا در واکنش به تنش خشکی

دوره 21، شماره 1، بهار 1398، صفحه 13-26
ناصر صمصامی؛ علی نخزری مقدم؛ علی راحمی کاریزکی؛ اسماعیل قلی نژاد

12

اثر کاربرد خاکی و برگی عنصر آهن (Fe) بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)، تحت دو رژیم رطوبتی

دوره 42، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 509-518
کیوان فتحی امیرخیز؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ سیاوش حشمتی

13

اثر کودهای نانو، شیمیایی و بیولوژیک بر عملکرد و کیفیت دانه کنجد در رژیم‌های متفاوت آبیاری

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 263-281
اکرم مهدوی خرمی؛ جعفر مسعود سینکی؛ مجید امینی دهقی؛ شهرام رضوان؛ علی دماوندی

14

اثر محلول‌پاشی کود نیتروژن و پتاسیم مکمل بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج دورگ ‘دیلم’

دوره 16، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 693-706
سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ حسن شکری واحد؛ پریسا شاهین رخسار

15

ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و ترکیب اسیدهای چرب 13 رقم و ژنوتیپ گردو

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 189-201
نوید یزدانی؛ شهناز حمیدی؛ کرامت الله رضایی؛ کورش وحدتی؛ علیرضا رحمانیان حقیقی

16

ارزیابی تأثیر استفاده از تانن نیمه خالص بر بخش‌های مختلف پروتئین کنجاله‌های سویا و کلزا در سامانة CNCPS

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 261-270
نرگس وحدانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ فرحناز خلیقی سیگارودی

17

ارزیابی صفات زراعی و کیفیت دانه آفتابگردان در واکنش به نیتروژن و زئولیت تحت رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1011-1032
محمد قاسم جامی؛ امیر قلاوند؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

18

ارزیابی گوارش‌پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج‌خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

دوره 40، شماره 3، پاییز 1388
جواد رضائی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی

19

‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 275-285
شهناز حمیدی؛ نوید یزدانی؛ کرامت الله رضایی؛ رزگار فرجی؛ کورش وحدتی

20

بررسی آثار فیزیولوژیک برخی اسانس‏های گیاهی در مقایسه با 8-‌هیدروکسی‏کوئینولین در گل شاخه‌بریدة لیزیانتوس (Eustoma grandiflorum L.)

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 185-195
صادق کاظمی؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد

21

بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و کارایی مصرف آب سه رقم عدس (Lens Culinaris L.)

دوره 5، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 215-227
هوشنگ قمرنیا؛ آزاده خلدی رضائی؛ مختار قبادی

22

بررسی اثر تنش خشکی به صورت قطع آبیاری در مراحل رشد زایشی بر عملکرد کمی و کیفی ارقام سویا

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 481-493
مریم دیوسالار؛ زین العابدین طهماسبی سروستانی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ آیدین حمیدی

23

بررسی اثر روش دباغی بر خصوصیات شیمیایی چرم شترمرغ

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 121-130
مهناز صالحی؛ علی مقصودی

24

بررسی ارتباط بین شرایط بدنی و شیر روزانه با بروز ورم پستان در گاوهای شیری

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 305-312
مرتضی منصوریار؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی دهقان بنادکی

25

بررسی پاسخ خصوصیات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه همیشه‌بهار به پیش‌تیمار بذری و محلول‌پاشی 24-اپی‌براسینولید

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 557-567
زهرا ساردویی کرا؛ وحید رضا صفاری؛ ایرج توسلیان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.