1.

Effects of Pre-Pubertal Nutrition Plan on Blood Metabolites and Some Physiological Responses in Kurdish Female Lambs at Weaning and Breeding

دوره 12، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 53-61
Sedigheh Menatian؛ Mostafa Nemati؛ Mehdi Rashnavadi

2.

The hydrophilic proteins of lung surfactant as a prognostic marker in experimental pneumonia

دوره 11، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 1-8
Mohammad Reza Mokhber Dezfouli؛ Zohre Eftekhari؛ Masoomeh Heidari Sureshjani؛ Mohammad Mehdi Dehghan؛ Masood Dousti

3.

اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیره مرغ‌های تخم گذار تجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 789-799
راضیه بدیعی فر؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

4.

اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 65-80
مرتضی سوری؛ وحید یاوری؛ محمد ذاکری؛ مهرداد محمدی دوست

5.

اثر تأخیر در یخ گذاری بر شاخص های حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii (Nordmann, 1840

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 113-119
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

6.

اثر تراکم بوته بر عملکرد و کیفیت چهار رقم تجاری بزرک خوراکی

دوره 15، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 15-26
علی تدین؛ شهرام ترابیان؛ محمود رضا تدین

7.

اثر تیمار بخار متیل‌جاسمونات بر ویژگی‏های فیزیکو - بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت گل شاخه‌ بریده ژربرا رقم پینک الگانس

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 963-977
مهدی صادقی راویز؛ نیما احمدی؛ ناصر صفایی؛ ایمان رحمانی هنزکی

8.

اثر تنش خشکی بر تغییرات پروتیینهای محلول و اسیدهای امینه دو رقم نخود ایرانی

دوره 4، شماره 0، فروردین 1377
دکتر مه لقا قربانلی؛ دکتر رضا حیدری؛ دکتر مجید نوجوان؛ مهندس طیبه فربودنیا

9.

اثر تنش خشکی و محلول‌پاشی نانو کلات آهن و اسید فولویک بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه دو رقم کنجد

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 231-243
نیکی ایوبی زاده؛ قنبر لایی؛ مجید امینی دهقی؛ جعفر مسعود سینکی؛ شهرام رضوان بیدختی

10.

اثر تنش‌های شوری و خشکی بر برخی صفات فیزیولوژیکی سه رقم متفاوت برنج از لحاظ تحمل شوری

دوره 36، شماره 2، دی 1389
مریم السادات شبر؛ وحید نیکنام؛ زهرا سادات شبر؛ حسن ابراهیم زاده

11.

اثر حرارت و آمونیاکی جوروی اسیدیته شکمبه ‘ تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین

دوره 4، شماره 0، فروردین 1377
علی نیکخواه؛ محمدحسن نسری فتحی؛ غلامعلی نهضتی

12.

اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏

دوره 8، شماره 1، فروردین 1385، صفحه 59-68
محمد جواد ‏میرهادی؛ علی مختصی ‏بیدگلی

13.

اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد مرغان تخمگذار

دوره 35، شماره 2، اردیبهشت 1383
محمد شاه نظری؛ محمود شیوازاد؛ عبدالرضا کامیاب؛ علی نیکخواه

14.

اثر قارچ میکوریزا و باکتری رایزوبیوم بر صفات کمی و کیفی سویا در واکنش به تنش خشکی

دوره 21، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 13-26
ناصر صمصامی؛ علی نخزری مقدم؛ علی راحمی کاریزکی؛ اسماعیل قلی نژاد

15.

اثر کاربرد خاکی و برگی عنصر آهن (Fe) بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)، تحت دو رژیم رطوبتی

دوره 42، شماره 3، آذر 1390، صفحه 509-518
کیوان فتحی امیرخیز؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ سیاوش حشمتی

16.

اثر کاربرد ورمی‌کمپوست و بیوچار بر خصوصیات مرفوفیزیولوژیک کینوا در شرایط تنش خشکی

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 129-140
علی محکمی؛ نجمه یزدان پناه؛ امیرحسین سعیدنژاد

17.

اثر کودهای نانو، شیمیایی و بیولوژیک بر عملکرد و کیفیت دانه کنجد در رژیم‌های متفاوت آبیاری

دوره 20، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 263-281
اکرم مهدوی خرمی؛ جعفر مسعود سینکی؛ مجید امینی دهقی؛ شهرام رضوان؛ علی دماوندی

18.

اثر محلول‌پاشی کود نیتروژن و پتاسیم مکمل بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج دورگ ‘دیلم’

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 693-706
سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ حسن شکری واحد؛ پریسا شاهین رخسار

19.

ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و ترکیب اسیدهای چرب 13 رقم و ژنوتیپ گردو

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 189-201
نوید یزدانی؛ شهناز حمیدی؛ کرامت الله رضایی؛ کورش وحدتی؛ علیرضا رحمانیان حقیقی

20.

ارزیابی تأثیر استفاده از تانن نیمه خالص بر بخش‌های مختلف پروتئین کنجاله‌های سویا و کلزا در سامانة CNCPS

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 261-270
نرگس وحدانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ فرحناز خلیقی سیگارودی

21.

ارزیابی صفات زراعی و کیفیت دانه آفتابگردان در واکنش به نیتروژن و زئولیت تحت رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1011-1032
محمد قاسم جامی؛ امیر قلاوند؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

22.

ارزیابی گوارش‌پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج‌خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

دوره 40، شماره 3، آذر 1388
جواد رضائی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی

23.

ارزیابی مورفولوژیک و بیوشیمیایی لاین های دابل هاپلوئید گیاه روغنی- داروئی کاملینا در شرایط اهواز.

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401
الهه مفاخر؛ پیمان حسیبی؛ دانیال کهریزی؛ خسرو مهدی خانلو

24.

‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 275-285
شهناز حمیدی؛ نوید یزدانی؛ کرامت الله رضایی؛ رزگار فرجی؛ کورش وحدتی

25.

ارزش تغذیه‌ای کود مرغی برای نشخوارکنندگان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 شهریور 1400
امین رحیمی؛ امیر مصیب زاده؛ محمد انصاری اردلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.