1.

Biochemical Properties of Superior Persian Walnut Genotypes Originated from Southwest of Iran

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 13-24
Saadat Sarikhani؛ Kourosh Vahdati؛ Wilco Ligterink

2.

Effects of agro-chemicals on fishes: With reference to changes in circulating biochemical parameters in Clarias gariepinus induced with Paraquat dichloride

دوره 5، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 111-120
Thomas Ikpesu

3.

Effects of Pre-Pubertal Nutrition Plan on Blood Metabolites and Some Physiological Responses in Kurdish Female Lambs at Weaning and Breeding

دوره 12، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 53-61
Sedigheh Menatian؛ Mostafa Nemati؛ Mehdi Rashnavadi

4.

Influence of Organics and Bio Fertilizers on Biochemical Properties of Calendula officinalis L.

دوره 6، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 125-136
Shiva Zaferanchi؛ Saeid Zehtab Salmasi؛ Seyed Yahya Salehi Lisar؛ Mohammad Reza Sarikhani

5.

Study of wheat grain protein increasing through foliar application of nitrogen after anthesis

دوره 12، شماره 1، شهریور 2007، صفحه 1-5
M. Seilsepour

6.

The Effect of Monsoon on Chemical Composition and Bioaccumulation of Heavy Metals in Scomberomorus commerson, Lacepede 1800, from Oman Sea

دوره 7، شماره 4، دی 2021، صفحه 923-932
Asma Esmaeilzade Ashini؛ Parvin Sadeghi؛ Mohammad Mansoor Tootooni

7.

اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیره مرغ‌های تخم گذار تجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 789-799
راضیه بدیعی فر؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

8.

اثر تأخیر در یخ گذاری بر شاخص های حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii (Nordmann, 1840

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 113-119
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

9.

اثر ترکیب نیتروژن، هیومیک‌اسید و وایتا فری بر عملکرد دانه، اجزای عملکرد دانه و صفات کیفی دو رقم آفتابگردان

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 387-403
عارفه علی پور قاسم آباد سفلی؛ علی نخزری مقدم؛ مهدی ملاشاهی؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری

10.

اثر تنش خشکی و محلول‌پاشی نانو کلات آهن و اسید فولویک بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه دو رقم کنجد

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 231-243
نیکی ایوبی زاده؛ قنبر لایی؛ مجید امینی دهقی؛ جعفر مسعود سینکی؛ شهرام رضوان بیدختی

11.

اثر تنش‌های شوری و خشکی بر برخی صفات فیزیولوژیکی سه رقم متفاوت برنج از لحاظ تحمل شوری

دوره 36، شماره 2، دی 1389
مریم السادات شبر؛ وحید نیکنام؛ زهرا سادات شبر؛ حسن ابراهیم زاده

12.

اثر تیمار بخار متیل‌جاسمونات بر ویژگی‏های فیزیکو - بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت گل شاخه‌ بریده ژربرا رقم پینک الگانس

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 963-977
مهدی صادقی راویز؛ نیما احمدی؛ ناصر صفایی؛ ایمان رحمانی هنزکی

13.

اثر حرارت و آمونیاکی جوروی اسیدیته شکمبه ‘ تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین

دوره 4، شماره 0، فروردین 1377
علی نیکخواه؛ محمدحسن نسری فتحی؛ غلامعلی نهضتی

14.

اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏

دوره 8، شماره 1، فروردین 1385، صفحه 59-68
محمد جواد ‏میرهادی؛ علی مختصی ‏بیدگلی

15.

اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد مرغان تخمگذار

دوره 35، شماره 2، اردیبهشت 1383
محمد شاه نظری؛ محمود شیوازاد؛ عبدالرضا کامیاب؛ علی نیکخواه

16.

اثر کاربرد برگی منابع کودی روی و کلسیم بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن بادام‌زمینی

دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 91-108
فائزه چهره نورانی؛ پروانه راهداری؛ معرفت مصطفوی راد؛ محمود اسدی؛ شادی کیابی

17.

اثر کاربرد خاکی و برگی عنصر آهن (Fe) بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)، تحت دو رژیم رطوبتی

دوره 42، شماره 3، آذر 1390، صفحه 509-518
کیوان فتحی امیرخیز؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ سیاوش حشمتی

18.

اثر کاربرد ورمی‌کمپوست و بیوچار بر خصوصیات مرفوفیزیولوژیک کینوا در شرایط تنش خشکی

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 129-140
علی محکمی؛ نجمه یزدان پناه؛ امیرحسین سعیدنژاد

19.

اثر کودهای نانو، شیمیایی و بیولوژیک بر عملکرد و کیفیت دانه کنجد در رژیم‌های متفاوت آبیاری

دوره 20، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 263-281
اکرم مهدوی خرمی؛ جعفر مسعود سینکی؛ مجید امینی دهقی؛ شهرام رضوان؛ علی دماوندی

20.

ارزش تغذیه‌ای کود مرغی برای نشخوارکنندگان

دوره 21، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 40-45
امین رحیمی؛ امیر مصیب زاده؛ محمد انصاری اردلی

21.

ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی زیره‌سبز با استفاده از آب مغناطیسی و سوپرجاذب تحت رژیم کم‌آبیاری

دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 145-159
علی آشوری؛ منوچهر قلی پور؛ احمد غلامی؛ حمید عباس دخت

22.

ارزیابی صفات بیوشیمیایی و عملکرد توده‌های ﺑﺎﻟﻨﮕﻮی ﺷﻬﺮی با کاربرد برخی مواد ضدتعرق در شرایط دیم

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 177-195
سعیده سادات کرمانی پوربقایی؛ مجید پوریوسف؛ علیرضا یوسفی؛ مسعود رفیعی

23.

ارزیابی صفات زراعی و کیفیت دانه آفتابگردان در واکنش به نیتروژن و زئولیت تحت رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1011-1032
محمد قاسم جامی؛ امیر قلاوند؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

24.

ارزیابی عملکرد و برخی صفات زراعی و فیزیولوژیک در ژنوتیپ‌های بامیه تحت رژیم های مختلف آبیاری

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 1125-1139
مهتاب نوری؛ فرنگیس قنواتی؛ غلامرضا بخشی خانیکی؛ حمید سبحانیان؛ حمید رضا فنایی

25.

ارزیابی گوارش‌پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج‌خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

دوره 40، شماره 3، آذر 1388
جواد رضائی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب