1.

اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 359-369
محمدرضا رضوانی؛ مسعود عرب؛ اغل بخت کمی

2.

اثر فاضلاب و لجن فاضلاب بر جذب برخی فلزات سنگین در خاک و گیاه نعناع (.Mentha spicata L)

دوره 45، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-15
مسعود شاکرمی؛ صفر معروفی

3.

بررسی اثرات استفاده از گیاهان دارویی آویشن، نعناع و پونه بر عملکرد،کیفیت تخم‏مرغ و فراسنجه‌های خونی و ایمنی مرغ‌های تخم گذار

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
علی نوبخت؛ یوسف مهمان¬نواز

4.

فعالیت آنتی اکسیدانی پنج گونه بومی جنس سالویا

دوره 3، شماره 1، فروردین 1380، صفحه 61-62
مایکل اچ گوردون؛ پروین زندی

5.

مطالعه تاثیر روغنهای فرار برخی گیاهان (پونه، نعناع، ترخان، زیره و آویشن) بر روی باکتریهای E.coli و S.aureus در محیط کشت مایع

دوره 57، شماره 4، بهمن 1381
دکتر مجتبی بنیادیان؛ دکتر گیتی کریم

6.

مطالعه ترکیبات گیاهی (دارچین، نعناع و اکالیپتوس) مؤثر در کنترل جرب قرمز طیور (درمانیسوس گالینه)

دوره 68، شماره 3، مهر 1392، صفحه 203-208
شاهرخ رنجبر بهادری؛ فرزاد آذرهوش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب