1.

Evaluating the Competitiveness of Medicinal Plants With Antibiotics to Control Salmonella Enterica Serovar Typhimurium in Broiler Chickens

دوره 17، شماره 2، تیر 2023، صفحه 155-166
Ahmad Gholipour-Shoshod؛ Shaban Rahimi؛ Taghi Zahraei Salehi؛ Mohammad Amir Karimi Torshizi؛ Alireza Behnamifar؛ Tahereh Ebrahimi؛ Mahmoud Valizadeh Lakeh؛ Faeze Ganjpoor

2.

Evaluation of antibacterial and probiotic growth stimulatory activities of some honey types produced in Khuzestan

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 136-140
Bahareh Rakabizadeh؛ Mehrnoosh Tadayoni

3.

Identification of Drought Tolerant and Sensitive Species of Thyme through Some Physiological Criteria

دوره 5، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 53-63
Mohsen Ashrafi؛ Mohammad Reza Azimi Moqadam؛ Parviz Moradi؛ Farid Shekari؛ Ehsan MohseniFard

4.

The effects of herbal plants on Mucin 2 gene expression and performance in ascetic broilers

دوره 8، شماره 1، تیر 2014، صفحه 47-52
Afrooz Kamali Sangani؛ Ali Akbar Masoudi؛ said abdoullah hosseini

5.

اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 359-369
محمدرضا رضوانی؛ مسعود عرب؛ اغل بخت کمی

6.

اثر دما بر متابولیت ها و بیان برخی از ژن‌های مسیر بیوسنتز تیمول و کارواکرول در آویشن باغی (Thymus vulgaris)

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 195-205
ولی اله محمدی؛ بهنام مندک؛ جواد هادیان؛ حسن زینالی خانقاه

7.

بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد)

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 351-360
مهران مسلمی؛ عبدالله قربانی

8.

بررسی تنوع کروموزومی برخی از گونه‌های گیاه دارویی آویشن

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
ثریا مهدوی؛ قاسم کریم زاده؛ حسن مداح عارفی

9.

تأثیر استفاده از آویشن و ‌‌آنزیم کمین بر عملکرد و متابولیت‌های خون بلدرچین‌های تخم‌گذار ژاپنی

دوره 15، شماره 2، مهر 1392، صفحه 139-148
سهراب آذرفر؛ علی نوبخت؛ یوسف مهمان‌نواز

10.

تأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجه‌های لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 311-320
محمد احسانی؛ مهران ترکی

11.

تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد، سرعت رشد و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 565-576
راضیه ولی پوریان؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

12.

تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی

دوره 43، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 85-91
محمدتقی گلمکانی؛ کرامت اله رضائی؛ محمدسعید یارمند

13.

کاربرد نانو‌امولسیون اسانس آویشن‌باغی و پونه همراه با پوشش کربوکسی‌متیل‌سلولز بر عمر پس‌از‌برداشت توت‌فرنگی

دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 155-175
زهرا جوانمردی؛ محمود کوشش صبا؛ جهانشیر امینی؛ هیمن نوربخش

14.

مطالعه آثار ضدقارچی عصاره پنج‌گونه گیاهی علیه Fusarium solani و Rhizoctonia solani روی لوبیا

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 49-58
هانا کمانگر؛ رقیه همتی؛ علیرضا یزدی نژاد؛ مرتضی موحدی فاضل

15.

مطالعه تاثیر روغنهای فرار برخی گیاهان (پونه، نعناع، ترخان، زیره و آویشن) بر روی باکتریهای E.coli و S.aureus در محیط کشت مایع

دوره 57، شماره 4، بهمن 1381
دکتر مجتبی بنیادیان؛ دکتر گیتی کریم

16.

مقایسه اثر عصاره رزماری، آویشن، بره موم، آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی، میکروفلور دستگاه گوارش و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا انتریتیدیس

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 245-253
مسعود طاهر؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ عباس عاشوری؛ سکینه بابایی

17.

مقایسه اثرهای آنتی‌اکسیدانی آویشن و پونه بر قابلیت جوجه درآوری در بازه‌های زمانی مختلف انبارداری تخم در بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی

دوره 19، شماره 3، اسفند 1398، صفحه 42-46
وحید قلی‌پور عباسی؛ حسین ملکی پسند کالمرزی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب