1.

Effects of Lipopolysaccharides (LPS) of Yersinia ruckeri on Immune Response in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) by Intraperitoneal and Oral Administration

دوره 13، شماره 4، دی 2019، صفحه 421-435
Zahra Tulaby Dezfuly؛ Mojtaba Alishahi؛ Masoud Ghorbanpoor؛ Mohammad Reza Tabandeh؛ Mehrzad Mesbah

2.

اثرات پروبیوتیک باکتوسل و پری بیوتیک مانان اولیگوساکارید بر رشد و ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 375-382
رضوانه جنابی حق پرست؛ سعید مشکینی؛ امیر توکمه چی

3.

اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 337-349
بهزاد رزاقی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ خسرو جانی خلیلی

4.

اثر جایگزینی روغن ماهی با روغن سویا یا کلزا بهمراه مکمل ال کارنیتین بر عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 117-126
سید محمد علی جلالی؛ مسیب کیانی؛ سید امیر حسین جلالی؛ جواد پوررضا

5.

اثر شرایط نوری دوره انکوباسیون بر تخم مولدین قزل‌آلای رنگین کمان تغذیه شده با سطوح مختلف اسکوربیک اسید

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1401
بهرام فلاحتکار؛ عبدالعلی راهداری

6.

اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خون‌شناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 399-408
سمانه سادات ملکی؛ روح اله رحیمی؛ شفیق شفیعی

7.

اثر منابع مختلف نشاسته جیره بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 485-496
امیر سلطانی آلکوئی؛ سید محمد علی جلالی؛ سید امیرحسین جلالی؛ فرشید خیری

8.

ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 407-416
محمود قبادی؛ علیرضا میرواقفی؛ حمید فرحمند

9.

ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 417-430
مردمرادیان نسیم؛ کاوه رحمانی فرح؛ سید مسعود حسینی؛ بهارک صحت نیا

10.

ارزیابی مقایسه ای تنوع ژنتیکی جمعیت قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss پرورشی استان لرستان و جمعیت وارداتی از فرانسه

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 199-209
ابوالفتح علیپور؛ سالار درافشان؛ سید احمد قاسمی

11.

ایجاد ماده زایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان توسط پرتو فرابنفش

دوره 54، شماره 4، تیر 1380
قباد آذری تاکامی؛ حمید فرحمند؛ برزان بهرامی کمانگر

12.

بررسی اثرات جیره‌های غذایی حاوی باکتری‌های ریزپوشانی شده Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 با آلژینات سدیم و کیتوزان بر رشد بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 401-416
امیر ویسی؛ حسین اورجی؛ غلامرضا رفیعی؛ فرید فیروزبخش؛ عبدالصمد کرامت

13.

بررسی اثر سم موتاژن بوتاکلر بر برخی شاخص های خونی ماهی قزل-آلای رنگین کمان

دوره 70، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 36-43
امیر عابد علم دوست؛ علیرضا میرواقفی؛ پوریا غلامزاده

14.

بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 409-418
سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ ژاله خوشخو؛ سینا محسنی؛ مهیار یوسفی سیاه کلرودی

15.

بررسی بافت شناسی تغییرات غدد جنسی پس از تجویز هورمون 17 آلفا –متیل تستوسترون درماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 61، شماره 2، مرداد 1385
مهندس مریم طلا؛ دکتر مریم رضائیان؛ دکتر فرهاد امینی

16.

بررسی پارامترهای اکسیداسیون چربی فیلههای پیش پخته ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در دمای C°ا18–

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 435-446
فهیمه توریان؛ محمد ریحانی؛ زلیخا شیروانی

17.

بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های خونی وسرمی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا

دوره 70، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 60-69
زیبنده محرابی؛ فرید فیروزبخش؛ قدرت رحیمی؛ حامد کلنگی

18.

بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 204-210
احمد طهماسبی؛ علیرضا میرواقفی؛ سید ولی حسینی

19.

بررسی عوارض هیستوپاتولوژیک سم آفلاتوکسین ب 1 بر برخی بافت‌های داخلی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 149-161
احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ حامد غفاری فارسانی؛ سیده ثریا محمودی؛ فرزانه نوری؛ محسن فرزانه

20.

بررسی مقاومت به اکسی تتراسیکلین در آئروموناس هیدروفیلا جدا شده از قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) پرورشی

دوره 65، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 195-203
صغری ضرغامی؛ علیرضا میرواقفی- بیماریها؛ حمید فرحمند؛ محمدعلی نعمت الهی

21.

بهینه سازی تجویز خوراکی هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون به منظور نر سازی و عقیم سازی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 58، شماره 3، آبان 1382
دکتر فرهاد امینی؛ مهندس مریم طلا

22.

تأثیر اسانس‏های اوکالیپتوس کامالدولنسیس (Eucalyptus camaldulensis)، پونة معطر (Mentha pulegium) و آلوئه ورا (Aloe vera) در رفتار رشد باکتری‏های استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) و لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae)، عامل استرپتوکوکوزیس و لاکتوکوکوزیس در مزارع قزل‏آلای رنگین‌کمان کشور و مقایسة آن با

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 105-118
سیده مهسا مقیمی؛ مهدی سلطانی؛ سید سعید میرزرگر؛ مریم قدرتنما

23.

تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور

دوره 56، شماره 2، مرداد 1380
مهندس مرتضی علیزاده؛ دکتر محمدرضا احمدی؛ دکتر محسن فرخوی

24.

تأثیر سطوح مختلف عصاره آبی جلبک دریایی Sargassum angustifoliom در جیره بر ترکیبات شیمیایی بدن بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 5، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 32-38
فرشته زراعت پیشه؛ فرید فیروزبخش؛ فرهاد کنیه

25.

تأثیرکنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال

دوره 75، شماره 2، تیر 1399، صفحه 173-184
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب