1.

A Survey on Drinking Water Contamination to Indicator Bacteria in Dairy Farms of Mashhad Suburb

دوره 14، شماره 3، آبان 2020، صفحه 251-259
Aileen Niroumand؛ Seyed Alireza Taghavi Razavizadeh؛ Abdollah Jamshidi؛ Jafar Attarbashi Moghadam

2.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 29-37
حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی

3.

بررسی تأثیر پرتودهی با اشعة گاما در بار میکروبی فیلۀ ماهی کفال طلایی (Liza aurata) طی دورۀ نگهداری در یخچال (°C 4+)

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 27-39
سید ولی حسینی؛ علی طاهری؛ امین اوجی فرد

4.

بررسی تأثیر سوکرالوز و برنج پخته بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری سس تولیدی از زائدات میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 387-403
مینا سیف زاده

5.

بررسی نقش سردکنهای آبی در چگونگی وضعیت باکتریایی لاشه های مرغ در کشتارگاههای مرغ در کشتارگاههای صنعتی استانهای تهران و گیلان

دوره 59، شماره 3، آبان 1383
دکتر افشین آخوندزاده؛ دکتر علی میثاقی؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر تقی زهرایی صالحی؛ دکتر هادی اشپری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب